14 apr. 2012

Inca un motiv sa te lasi de fumat

...daca nu ai destule:








Tutunul este testat pe animale. Presupun ca nu este nevoie sa expun ce efect are asta asupra lor.
Stiati ca de-a lungul secolului trecut, cand inca lumea refuza sa accepte unanim ca fumatul e daunator, companiile producatoare faceau teste pe animale, care dezvoltau cele mai horror tumori posibile, dar din cauza ca nu erau chiar tumorile suspectate la oameni, le declarau ca fiind aparute fara legatura cu testele, asa, spontan si inexplicabil, si decretau ca tutunul este inofensiv pentru sanatate? Tot pe atunci inca mai sustineu ca nicotina nu e adictiva. Asta in contradictie cu studiile independente, evident.

In momentul asta deja s-a format un curent care sustine ca acelasi tipar se va aplica, hopefully, si cu consumul de carne. In viitor, speram cat mai apropiat, toata lumea va afla cat de nociva este hrana de origine animala pentru om. Va veni mai intai o perioada de negare, dar apoi incet-incet, lumea va accepta realitatea, iat carnea, laptele si ouale vor purta acelasi stigmat ca tigarile.

Fapt: dieta bazata pe produse de origine animala face mai multe victime decat tigarile...
Iar medicii s-au inselat si in alte cazuri, de ce vrem cu atata tarie sa ii credem. pe cei care inca mai sustin ca avem nevoie de proteina animala?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...